UDSALG 50% - SIDSTE CHANCE - KØB NU

*GRATIS LEVERING - KØB FOR 1000 DKK - OG FRAGTEN ER GRATIS!

REDGREEN

Striktrøjer til kvinder

Striktrøjer fra REDGREEN udtrykkes i en bred vifte af stilarter fra sæsones populære og maritime trends. Bluser, cardigans, sweatshirts og striktrøjer til kvinder kan benyttes enkeltstående eller som overdel til en feminin dame t-shirt. Vores kollektioner er maritim inspireret og af samme grund er vores kabel striktrøjer et ikon i hver kollektion. Udover vores basis udgaver, vil hver sæson bidrage med unikke kabelstrik, som matcher den enkelt sæson.

Kollektionerne kommer i kvalitets materialer, som gør hver enkelt striktrøje unik og komfortabel at have på. Kvaliteterne består blandt andet af blødt bomuld, mohair, alpaka og modal, som sammensættes med udvalgte materialer, som giver den perfekte helhed. Du kan også se vores udvalg af jakker og frakker til damer, hvis du ønsker et alternativ.

Viser 7 vare(r)

Side 1 af 1
Viser 7 vare(r)

Side 1 af 1

KLASSISKE OG MODERNE STRIKTRØJER TIL KVINDER

Strik bliver aldrig umoderne. Nogle striktrøjers udseende ud dateres måske, men strik som helhed vil – så længe der findes garn – være i manges klædeskabe. Hos REDGREEN finder du flere forskellige kollektioner årligt. Heri findes naturligvis også striktrøjer til kvinder. Altid i stort udvalg som indeholder både klassisk og moderne strik.

MARITIME STRIKTRØJER TIL KVINDER I MANGE UDGAVER

Striktrøjer er populære som aldrig før. De fås i alle muligt tænkelige mønstre og farver. Hos REDGREEN finder du striktrøjer til kvinder, som tager udgangspunkt i kulturen omkring det maritime miljø og kombinerer det med trends fra dansk og skandinavisk design. Vi forener det bedste fra de to verdener og resultatet finder du her på siden: Mange flotte striktrøjer til kvinder i adskillige farver og mønstre. Det eneste du mangler, er blot at vælge, hvilken striktrøje du vil have.

PERFEKT PASFORM PÅ DIN FEMININE STRIKTRØJE

Hos REDGREEN har vi arbejdet med strik produkter siden starten i 1983, og vi har stor fokus på at gøre pasformen perfekt og samtidig bevare striktrøjens feminine strøg. Med andre ord skal din striktrøje sidde godt og du skal være komfortabel i den samtidig med, at trøjen klæder dig og du ser godt ud med den på. Klassiske striktrøjer til kvinder kan være mange ting. Hos REDGREEN er det typisk lette striktrøjer enten i ét eller med mulighed for at knappe foran. Dertil kommer at mange af vores striktrøjer naturligvis er udstyret med et mønster, og at striktrøjen har en god pasform. Sidstnævnte har vi altid gjort en dyd ud af, da vi synes, man skal have det rart, når man har striktrøjen på. Handler du hos os, så har du altid 30 dages returret, i tilfælde af at du ombestemmer dig med hensyn til striktrøjen eller andre produkter du køber her. Men vælger du at lægge en ordre hos REDGREEN, så kan du altid være sikker på mindst en ting: nem og hurtig levering.

VIND TØJ FOR 3000 DKK

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind REDGREEN tøj for 3000 kr hvert kvartal. Vi deler ingen personlige oplysninger og du kan altid framelde dig igen.

* Eksisterende medlemmer er allerede med i konkurrencen